
در این مقاله آموزش آشپزی از مجله آرادل، قصد داریم طرز تهیه سس بشامل را با جزئیات کامل در اختیار شما قرار دهیم.
سسبشامل یکی از پرطرفدارترین سسها در سراسر دنیا میباشد که طعم غذاها را به صورت بینظیری خوشمزه خواهد کرد.
همه چیز در مورد طرز تهیه سس بشامل

به راحتی سس بشامل را در خانه تهیه کنید.
در ادامه، تمامی مراحل آماده سازی سسبشامل را با جزئیات کامل مورد بررسی قرار میدهیم.
مواد اولیه مورد نیاز
به منظور تهیه سس، مواد اولیه زیر مورد نیاز میباشد:
- دو قاشق غذا خوری کره
- دو قاشق غذا خوری آرد
- دو و نیم لیوان شیر
- یک چهارم قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
نکات کلیدی در مورد سس بشامل
بنابر نظر شخصی و سلیقه خودتان، اگر از جوز هندی نیز در سس استفاده شود، نتایج مناسبی در سس تهیه شده خواهد داد.
وقتی با قاشق قسمتی از روی سس را بردارید، اگر جای خالی قسمت برداشته شده پر شود، بدین معناست که سس بشامل به حالت ایدهال و مناسب خود رسیده است.
سسبشامل را به همراه غذاهای گوشتی، مرغ و گراتنها میتوانید سرویس کنید.
طرز تهیه
در ابتدا کره را در درون یک قابلمه قرار دهید. سپس قابلمه را در درجه حرارت متوسط قرار دهید و بدون سوزاندن کره، منتظر آب شدن آن شوید.

سپس به کره در حال آب شدن، آرد را اضافه کنید. تا زمانی که بوی آرد به طور کامل نرفته باشد، آن را تافت دهید.

بعد از این که آرد را به صورت مناسب تافت دادید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید. در هر بار که شیر را به آن اضافه میکنید با استفاده از همزن دستی مخلوط را به هم بزنید.

پس از بدست آوردن غلظت یکنواخت، شیر باقی مانده را هم به آن اضافه کنید.

دائماً مخلوط را به هم بزنید و تا زمانی که سس به حالت مدنظرش برسد، آن را بپزید. در نهایت نیز نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه نمایید.

بعد از اضافه کردن ادویجات، مقداری دیگر مخلوط را به هم بزنید و در نهایت نیز آن را از روی حرارت بردارید.

در نهایت موفق به تهیه سس بشامل شدیم.

نکات کلیدی در طرز تهیه سس بشامل
یکی از نکات مهم در آماده سازی سسبشامل این است که باید کره را در درجه حرارت پایین و بتدریج و به طوری که آن را نسوزانید، آب کنید.
سپس باید آرد را به آن اضافه کنید و بعد از تافت زدن آرد، شیر را ۲ تا ۳ بار کم کم به آن اضافه کرده و به حالت و غلظت ایدهال از سسبشامل برسید.
شاید در ابتدا سسبشامل شما مقداری روان باشد ولی بتدریج و با سرد شدنش، حالت غلیظی به خود میگیرد.
اگر سس بشاملی که دارید خیلی غلیظ شده است، با اضافه کردن شیر به آن، میتوانید مقدار غلظتش را پایینتر آورده و به حالت ایدهال برسانید.
گردآوری توسط مجله آرادل
تنظیم و نگارش : مدیر
سس بشامل : با این طرز تهیه آشپز حرفه ای شوید!
منبع