
لوبیا پلو با سویا و هویج یا لوبیا پلو با سویا و مرغ طرز تهیه بسیار ساده دارد و شما در زمان کمی یک پلوی مجلسی و خوشمزه خواهید داشت. بهترین طرز تهیه آن را در این مطلب برایتان آورده ایم.
پروتئینهای سویا و گوشت، هر دو با کیفیت بالا و کامل هستند، زیرا حاوی تمام اسیدآمینههای ضروری هستند. با این حال، بعضی از مواد مغذی را سویا ندارد و بعضی دیگر را گوشت. پس در کل بد نیست گاهی سویا را جایگزین گوشت قرمز کرده وانواع غذا با سویا را تهیه کنیم. از این رو در این مطلب به سراغ دستور پخت لوبیا پلو با سویا رفته ایم و ۲ روش تهیه بسیار خوشمزه و مجلسی را برایتان ارائه داده ایم؛ همراه ما باشید.
طرز تهیه لوبیا پلو با سویا و هویج
مواد لازم

- ابتدا برنج را به مدت حداقل یک ساعت با آب و نمک بخیسانید.
- همچنین سویا را در کمی آب بخیسانید تا حجم آن دو برابر شود.
- در این مدت لوبیا سبز را بند انگشتی خرد کرده و به مدت ۱۰ دقیقه با آب و نمک بجوشانید؛ سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
- در مرحله بعدی هویج و پیاز را خرد کنید.
- کمی روغن کف ماهیتابه ریخته و پیاز را در روغن طلایی کنید.
سپس لوبیا سبز و هویج ها را به تابه بیافزایید و تا زمانی که مواد کاملا طلایی شوند، آنها را تفت دهید.
- در مرحله بعدی سویاها را درون آبکش ریخته و سپس در تابه بریزید و چند دقیقه ای آن را با مواد تفت دهید تا از خامی درآید.
- حالا، رب، فلفل و زردچوبه و نمک را به مواد اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رب رنگ باز کند. (اگر نیاز بود چند قاشق آب در تابه بریزید تا به خوبی مواد مخلوط شوند.)
- در آخر دارچین را نیز به مواد اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
- در این مرحله باید برنج را آبکش کنید.
- کف قابلمه را روغن ریخته و ته دیگ مورد نظرتان را بچینید.
- لایه لایه برنج ها را در قابلمه بریزید و لا به لای آن از مواد تهیه شده اضافه کنید.
- در آخر دم کرده زعفران روی برنج بریزید و آن را دم کنید.
نکات مهم:
- معمولا توصیه می شود دارچین را در آخر اضافه کنید تا زیاد تفت نخورد و باعث تلخی نشود.
- روغن مواد را زیاد بگیرید تا پلوی شما دان و مجلسی در آید.
طرز تهیه لوبیا پلو با سویا و مرغ
مواد لازم

روش پخت لوبیا پلو با سویا برای دو نفر
- به روش همیشگی برنج را بخیسانید و سپس آبکش کنید.
حالا به سراغ تهیه مواد می رویم:
- ابتدا سویا را با کمی آب بخیسانید و چندبار آب آن را عوض کنید.
- لوبیا سبزهای خرد شده را با آب و کمی نمک بجوشانید تا کمی نرم شوند؛ سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
- کمی روغن در تابه بریزید، پیاز نگینی شده را در روغن طلایی کنید، لوبیا سبزها و سیر رنده شده را به پیاز اضافه کرده و خوب سرخ کنید.
- وقتی مواد خوب طلایی شدند، سویا و مرغ پخته و تکه شده را به مواد بیافزایید و تفت دهید.
- حالا گوجه فرنگی را رنده کرده و درون تابه بریزید تا آب کشیده شود.
- در آخر رب و سایر ادویه ها و نمک را به مواد اضافه کنید تا به خوبی تفت بخورند.
- از این مواد لا به لای برنج بریزید و آن را دم کنید.
نوش جان . . .
سخن آخر
چربی موجود در گوشت عمدتاً چربی اشباع ناسالم است که در صورت مصرف بیش از حد به کلسترول خون بالا و بیماریهای قلبی دامن میزند، اما چربی رژیمی در سویا برای قلب ضرری ندارد و چربی اشباع نشده است و شامل اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ میشود. این در حالی است که یک مطالعه نشان داده است، پروتئین سویا، زمانی که با پروتئین گوشت جایگزین شود، باعث کاهش ۱۴درصدی سطح کلسترول پلاسما بعد از دو هفته و ۲۱ درصد کاهش بعد از سه هفته میشود.
گردآوری توسط مجله آرادل
تنظیم و نگارش : مدیر
۲ روش تهیه پخت لوبیا پلو با سویا بسیار خوشمزه و مجلسی
منبع