آشپزی و معرفی غذا

فوت و فن‌های خوشمزه شدن پاستا آرابیتا بدون گوشت

پاستا آرابیتا، پاستا آرابیاتا یا پاستا عربیتا، یکی از پاستاهای اصالتا ایتالیایی است که در دسته پاستاهای وگان یا بدون گوشت هم قرار می‌گیرد. ماده اصلی این پاستا در اصل سس گوجه، رب گوجه فرنگی، فلفل تند و سیر است. پنیر پارمسان هم جزو جدانشدنی آن به حساب می‌آید. پاستا آرابیتا را به عنوان یک غذای سیرکننده، ساده و خوشمزه برای شام یا ناهار هم می‌توانید سرو کنید. این پاستا در زمان بسیار کمی تهیه می‌شود. در این مقاله از مجله آرادل ما طرز تهیه پاستا آرابیتا و نکات و فوت و فن‌های خوشمزه شدن آن را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه پاستا آربیتا بدون گوشت

مواد اولیه مقدار مورد نیاز
پاستا پنه (یا انواع ماکارونی فرمی) ۳۰۰ گرم
پوره گوجه فرنگی ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
فلفل چیلی یا تند ۱ عدد
سیر (برای سیر داغ) ۲ حبه
برگ ریحان ۱ مشت (حدود ۳۰ گرم)
نمک و روغن زیتون یا روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
پنیر پارمسان به مقدار دلخواه

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۱۰ دقیقه

مدت زمان مورد نیاز برای پخت پاستا آرابیتا: ۲۵ دقیقه

مراحل طرز تهیه پاستا آرابیتا برای وگن‌ها

مراحل طرز تهیه پاستا آرابیتا برای وگن‌ها

در میان انواع پاستا با رب گوجه و پنیر، پاستا آربیتا، یکی از مشهورترین و محبوب‌ترین آنهاست که به خاطر طعم تندی که دارد، بسیار لذیذ است. در ادامه مراحل تهیه پاستا آربیتا ایتالیایی را دنبال کنید.

مرحله اول: مواد پاستا را آماده کنید

ابتدا سیر را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد یا رنده کنید و کنار بگذارید. ریحان‌ها را بشویید و وقتی آب خود را از دست دادند، آنها را به صورت ساطوری و ریز، خرد کنید. گوجه فرنگی‌ها را بشویید و رنده کنید یا در غذاساز پوره کنید. فلفل چیلی را هم بشویید و ریز خرد کنید.

مرحله دوم: سیرها را تفت دهید

در ادامه در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. می‌توانید از روغن زیتون یا روغن سرخ کردنی استفاده کنید. بعد سیرها را در تابه بریزید و تفت دهید تا عطر آنها خارج شود. اصلا نیازی نیست سیرها را سرخ کنید. چون سیر خیلی زود می‌سوزد و تلخ می‌شود.

 

مرحله سوم: مایه پاستا عربیتا را درست کنید

بعد از تفت خوردن سیرها، فلفل‌ تند قرمز را اضافه کنید و با سیر تفت دهید. بعد نوبت به اضافه‌ کردن رب گوجه فرنگی است. رب گوجه را حتما با روغن تفت دهید تا طعم خام آن گرفته شود و رنگ باز کند.

سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و حرارت را روی حالت متوسط تنظیم کنید. مواد را هم بزنید تا یکدست شود و طعم خام پوره گوجه فرنگی، گرفته شود. کمی نمک هم به مایه پاستا آرابیاتا اضافه کنید. صبر کنید تا این ترکیب به روغن بیفتد و سرخ شود.

 

مرحله چهارم: پاستا را آماده کنید

در یک قابلمه مناسب، تا نصف حجم قابلمه، آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. می‌توانید به آن کمی نمک هم اضافه کنید. آب که شروع به جوش آمدن کرد. پاستاها را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا به هم نچسبند. از روی پاکت پاستا، زمان لازم برای جوشاندن پاستا را چک کنید. معمولا ۱۰ دقیقه زمان برای جوشاندن پاستا لازم دارید. بعد از نرم شدن پاستاها، آنها را آبکش کنید.

مرحله پنجم: پاستا آبکش را به مایه پاستا اضافه کنید

بعد از آبکش کردن پاستاها، آنها را در مایه پاستا بریزید و هم بزنید. ریحان خرد شده و پنیر پارمسان را هم اضافه کنید. و مواد را زیر و رو کنید تا پنیرها با دمای سس پاستا، ذوب شوند. همه مواد را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.

مرحله ششم: پاستا آرابیتا را سرو کنید

بعد از اینکه پنیر آب شد، پاستا آرابیتا را در ظرف سرو بریزید و به صورت گرم میل کنید.

 

نکات مهم در طرز تهیه پاستا آرابیتا

نکات طرز تهیه پاستا آرابیتا

  • اگر سیر تازه ندارید می‌توانید از پودر سیر استفاده کنید یا پودر سیر را می‌توانید در خانه درست کنید.
  • به پاستا آرابیتا در حال جوشیدن با آب، می‌توانید کمی زردچوبه اضافه کنید. تا رنگ پاستا، خوشرنگ‌تر شود. این کار باعث خوش‌طعم‌تر شدن پاستا هم می‌شود.
  • پاستا آرابیتا به خاطر طعم تندی و آتشینی که دارد، معروف است. اگر فلفل چیلی در دسترس ندارید، می‌توانید از پودر فلفل قرمز استفاده کنید.
  • میزان تندی پاستا آرابیتا را می‌توانید بنا به ذائقه خود، کمتر یا بیشتر در نظر بگیرید. همچنین میزان گوجه فرنگی و رب گوجه را هم می‌توانید بیشتر کنید.
  • برای درست کردن پاستا آرابیتا از انواع ماکارونی رشته‌ای و اسپاگتی هم می‌توانید استفاده کنید.

 

فوت و فن‌های خوشمزه شدن پاستا آرابیتا

سس پاستا آرابیتا چیست؟

برای تهیه سس این پاستا ، از پوره گوجه‌ فرنگی، رب گوجه فرنگی، سیر تازه، فلفل چیلی و پنیر پارمسان استفاده می‌شود.

پنیر مخصوص پاستا آرابیتا چیست؟

پنیری که در طرز تهیه این پاستا به کار می‌رود، پنیر پارمسان است که در آخرین مرحله پخت پاستا، به آن افزوده می‌شود.‍

 

گردآوری توسط مجله آرادل
تنظیم و نگارش : مدیر
فوت و فن‌های خوشمزه شدن پاستا آرابیتا بدون گوشت
منبع

شاید بپسندید

دکمه بازگشت به بالا