
راهنمایی جامع برای تهیه شربت زغال اخته
پادشاه غذاهای حاوی آنتی اکسیدان
۱.تقویت سیستم ایمنی بدن
۲.کاهش اثرات سوء غذاهای چرب
۳.کاهش ابتلا به بیماری های قلبی
۴.تقویت مغز و حافظه
۵.حفظ سطح قند خون
۶.باعث جوانی پوست
۷.کاهش سطح کلسترول خون
۸.بهبود عملکرد دستگاه گوارش
۹.کاهش فشار خون
۱۰.مفید برای کبد

مواد لازم برای تهیه شربت زغال اخته
| مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
| زغال اخته | یک کیلوگرم |
| شکر | ۱ کیلوگرم |
| آب | ۴ پیمانه |
مرحله اول: آماده زغال اخته
ابتدا زغال اخته را خوب بشورید برای این کار داخل یک تشت آب ریخته و چندین بار آب آن را دور بریز د وبرگها را جدا کنیدو سپس داخل آبکش بریزید و صبر کنید تا خشک شود و یا می توانید روی یک پارچه تمیز انداخته تا آب اضافی آن از بین برود.
مرحله دوم: تهیه شهد
در ادامه شکر را به همراه آب داخل قابلمه با حجم مناسب بریزید و هم بزنید تا کمی شکر حل شود سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا شکر کاملا ذوب شود سپس زغال اخته را داخل یک توری یا پارچه نازک بریزیدوسر آن را محکم گره بزنید
مرحله سوم: پخت زغال اخته
حالا توری را داخل شهد قرار دهید و اجازه می دهیم زغال اخته داخل شیره بجوشد و کم کم رنگ پس دهد و مدام کف روی قابلمه را بگیرید تا شربت یکدست و شفافی داشته باشید.بعد از اینکه شربت به قوام مناسب رسید حرارت را خاموش کنید.
مرحله چهارم: تهیه شربت زغالاخته
بعد از غلیظ شدن شربت توری زغالاخته را از قابلمه خارج کنید و اگر شربت به غلظت رسیده است از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود سپس در شیشه ها تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید ونوش جان کنید،زغال اخته ها رااز توری داخل یک سینی بریزید و روی آن نمک بپاشید و مقابل آفتاب قرار دهید تا خشک شود حالا شما علاوه بر تهیه شربت ؛زغال اخته خشک نیز تهیه کرده اید.
فوت و فن های دستور تهیه شربت زغالاخته
- به دلخواه می توانید در انتهای پخت کمی جوهر لیمو اضافه کنید تا کپک نزند.
- زغال اخته خشک را هر چند روز یکبار زیر و رو کنید تا کپک نزنند.
- میزان شکر بسته به ترشی و شیرینی زغال اخته می تواند متفاوت باشد
گردآوری توسط مجله آرادل
تنظیم و نگارش : مدیر
راهنمایی جامع برای تهیه شربت زغال اخته
منبع









