آشپزی و معرفی غذا

راهنمای کامل برای تهیه شیرینی کانولی: اسرار آشپزی و ترفندهای لذیذ

 

کانولی یکی از مشهورترین شیرینی های ایتالیایی است و بیشتر مخصوص منطقه جنوب این کشور می باشد. این شیرینی یک نوع خمیر مانند است و به دلیل خوشمزگی خامه پنیری که در وسط آن قرار دارد، بسیار محبوب است.

معنی لغوی کانولی در زبان ایتالیایی همانند ظاهر آن به معنای لوله های کوچک می باشد.

به منظور ایجاد شکل لوله ای کانولی، باید از قالب های مخصوص این شیرینی استفاده کنید. اگر به این قالب ها دسترسی ندارید، می توانید از میله های فلزی و یا چوبی که در برابر حرارت روغن داغ مقاوم باشند استفاده کنید.

همه چیز در مورد طرز تهیه شیرینی کانولی

کانولی‌های خوشمزه را به مانند یک شف ایتالیایی درست کنید.
کانولی‌های خوشمزه را به مانند یک شف ایتالیایی درست کنید.

در این قسمت، در ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این شیرینی را نام می بریم و سپس در ادامه، مراحل آماده سازی آن را با جزئیات توضیح می دهیم.

مواد اولیه مورد نیاز

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه خمیر

  • دویست گرم آرد (در حدود یک لیوان)
  • سی گرم شکر (تقریباً سه قاشق غذاخوری)
  • یک قاشق چایخوری پودر وانیل
  • یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
  • یک عدد تخم مرغ

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه بخش پنیری وسط کانولی

  • دویست گرم پنیر ریکوتا (البته از هر پنیر دیگری نیز می‌توانید استفاده کنید.)
  • چهار قاشق غذاخوری شکر
  • نصف لیوان پسته له شده

طرز تهیه

در ادامه مراحل آماده سازی شیرینی کانولی را به ترتیب دنبال می کنیم.

کار با آرد

در ابتدا آرد را به خوبی الک کنید. سپس آرد را در درون یک سینی و یا جایی که به راحتی خمیر به عمل آورید، قرار دهید. سپس بخش وسط آن را باز کنید.

ترکیب مواد مورد نیاز برای تولید خمیر

در بخش وسط آرد باز شده، تمامی مواد اولیه مورد نیاز برای تولید خمیر را بریزید. سپس آن‌ها را به خوبی ترکیب کرده و خمیر را به عمل آورید.

حالت خمیر

در نهایت عملیات ترکیب، به یک خمیر بسیار سخت دست خواهید یافت. در ادامه، با استفاده از پلاستیک استرچ، روی قابی که خمیر در آن قرار دارد را استرچ کرده و آن را به مدت حداقل یک ساعت در درون یخچال قرار دهید.

کار روی خمیر

خمیری را که در یخچال نگه داشته بودید، بردارید و به منظور کار راحت روی آن، در جایی مناسب قرار دهید. در ادامه، از خمیر بدست آمده، بخش‌هایی را ببرید و سپس این بخش‌ها را تا می توانید بسیار نازک و به صورت دایره‌ای باز کنید.

داغ کردن روغن

در حین کار روی خمیر، روغن را روی حرارت اجاق گاز قرار داده و آن را داغ داغ کنید.

ایجاد شکل کانولی

خمیرهایی را که به صورت نازک باز کرده بودید، در اطراف قالب کانولی بپیچانید. محل برخورد دو طرف خمیر را به خوبی به همدیگر متصل کرده و سپس آن‌ها را در درون روغن داغ شده بیندازید.

سرخ کردن کانولی

کانولی‌هایی را که در درون روغن داغ کرده بودید، به مدت چند دقیقه سرخ کنید و سپس آن‌ها را برداشته و سرو کنید.

بهترین روغن داغ انتخاب شده، به مدت ۳ دقیقه و تا زمانی که به رنگ طلایی تبدیل شود، در حال داغ نگه دارید.

خارج کردن کانولی‌ها از روغن

کانولی‌های سرخ شده را از روغن بیرون بیاورید و آنها را در یک محل بگذارید تا سرد شوند و حالتشان را بگیرند.

تهیه بخش داخلی کانولی

همزمان با سرخ کردن و سرد شدن کانولی‌ها، یک ظرف دیگر را آماده کنید.

در این ظرف، پنیر ریکوتا و شکر را قرار دهید.

بعد از آن، پنیر ریکوتا و شکر را مخلوط کنید.

حالا آماده‌اید تا این مخلوط را در کانولی‌های سرخ شده بچینید.

آماده سازی نهایی

پس از اینکه کانولی‌های سرخ شده سرد شدند، قالب‌های فلزی یا چوبی را از داخل خمیرها بیرون بیاورید.

حالا مخلوط پنیر را درون کانولی‌ها قرار دهید.

تزئین نهایی

پس از این که مخلوط پنیر در کانولی‌ها قرار گرفت، برای زیباتر و جذاب‌تر کردن آنها، می‌توانید پسته له شده یا تکه‌های شکلات را روی دو انتهای کانولی‌ها بریزید.

استفاده از پودر شکر نیز برای تزئین نهایی و افزایش خوشمزگی آنها توصیه می‌شود.

 

گردآوری توسط مجله آرادل
تنظیم و نگارش : مدیر
راهنمای کامل برای تهیه شیرینی کانولی: اسرار آشپزی و ترفندهای لذیذ
منبع

شاید بپسندید

دکمه بازگشت به بالا