آموزشعمومیکسب و کار

روش هیجان انگیز ساخت فنجان‌های ژاپنی ساکورا

فرهنگ ژاپنی در فنجان‌های ساکورا

فنجان ساکورا نوعی فنجان های زیبای ژاپنی هستند، ساکورا (به ژاپنی: 桜 サクラ Sakura) نامی است که مردم ژاپن، درخت گیلاس را به آن می‌خوانند. همچنین به شکوفهٔ درخت گیلاس نیز به‌اختصار ساکورا گفته می‌شود.

در طبیعت، ساکوراها هم به صورت خودرو و هم به صورت پرورشی وجود دارند. بیشتر گونه‌های درختان پرورشی را ساکوراهای زینتی تشکیل می‌دهند. از نظر زیبایی گل کیفیت بالایی دارند اما شکوفه‌ها معمولاً تبدیل به گیلاس نمی‌شوند یا در صورت تبدیل‌شدن، کیفیت لازم را برای عرضه به بازار ندارند.

به غیر از کاشت این درخت جهت لذت بردن از زیبایی آن، از زمان‌های بسیار کهن تاکنون، علاوه بر میوه، از گل و برگ آن نیز به‌عنوان مادهٔ غذایی استفاده می‌شود.عمر درختان خودروی بسیار طولانی‌است. عمر تک‌درختی به نام جیندای-زاکورا در استان یاماناشی در حدود ۲۰۰۰ سال برآورد شده‌است.

ژاپنی‌ها از دیرباز به شکوفهٔ گیلاس و تماشای آن اهمیت خاصی می‌دادند و آن را گل سرسبد تمامی گل‌ها می‌دانند. به‌طور سنتی شکوفهٔ ساکورا گل ملی کشور ژاپن به‌شمار می‌آید و در شعر و ادبیات این کشور جایگاه خاصی دارد. ژاپن از نظر تعداد و تنوع درخت‌های گیلاس غنی‌ترین کشور دنیاست. امروزه در این کشور مجموع تعداد گونه، رقم و نژادهای ساکورا به حدود ۶۰۰ نوع رسیده‌است.

در ساخت این فنجان ها از شکوفه های گیلاس استفاده می شود و طرح شکوفه گیلاس بعد از ریختن نوشیدنی به رنگی خاص در می آید که انگار لامپ داخل فنجان روشن شده است.

فرهنگ ژاپنی در فنجان‌های ساکور

فرهنگ ژاپنی در فنجان‌های ساکور

در زیر نحوه ساخت فنجان‌های ساکور را مشاهده می کنید:

 

گردآوری توسط مجله آرادل
تنظیم و نگارش : مدیر
روش هیجان انگیز ساخت فنجان‌های ژاپنی ساکورا
منبع

شاید بپسندید

دکمه بازگشت به بالا