آشپزی و معرفی غذا
-
یک فینگرفود عالی و خوشمزه برای مهمانی و تولد : جیب تاجر سبزیجات
جیب تاجر سبزیجات یک فینگرفود عالی و خوشمزه برای مهمانی و تولد است. انواع مختلف جیب تاجر وجود دارنداز جیب تاجر مرغ گرفته تا جیب تاجر گوشت ولی کمریسکترین آنها، جیب تاجر سبزیجات است که…
بیشتر بخوانید » -
آموزش درست کردن لواشک گوجه سبز به روشهای مختلف در خانه
طرز تهیه لواشک گوجه سبز یکی از پرطرفدارترین روشهای درست کردن لواشک میوهای تابستانی است. اگر از علاقهمندان به تنقلات ترش و انواع لواشک باشید، قطعاً میدانید که لواشک آلوچه خانگی طعم فوقالعاده لذیذ…
بیشتر بخوانید » -
ترفندهای کلیدی برای حذف روغن اضافی غذاهای سرخ کردنی
پختن غذاهای لذیذ یک هنر است، اما لازم نیست برای پختن غذای خوشمزه آن را در روغن غرق کنید. روغن اضافی نه تنها به کالری غذا اضافه میکند بلکه بر…
بیشتر بخوانید » -
آموزش مرحله به مرحله تهیه دلار یا نمک سبز محلی گیلانی
َدلار، دَرار یا دَلال، در گویشهای مختلف شمالی که با کسره روی حرف «د» هم خوانده میشود، یک چاشنی معروف گیلانی و مازندرانی است. دلال به عنوان چاشنی و نمک برای طعم دادن به…
بیشتر بخوانید » -
فوت و فن های طرز تهیه املت ترکیه ای اصیل
طرز تهیه املت ترکیه ای یکی از خوشمزه ترین املت هاست را یادتان داده ایم. این املت معروف را سه سوته می توانید تهیه نمایید. فوت و فن های طرز…
بیشتر بخوانید » -
فراپاچینو : یک نوشیدنی خوشمزه و خنک در روزهای گرم تابستان
ریشه لغت فراپاچینو، فرانسوی است و میتوان آن را نوعی میلک شیک با طعم غالب قهوه دانست. ترکیبات اصلی این نوشیدنی خنک، قهوه و یخ است و با توجه به بقیه…
بیشتر بخوانید » -
جذابیت میز پذیرایی مهمانی ها با دسر فرانسوی پرطرفدار موس
طرز تهیه دسر موس بسیار ساده است. این دسر جذاب می تونه میز پذیرایی شما را خیلی جذاب کنه. شما می تونید با هر طعمی که دوست دارید این دسر…
بیشتر بخوانید » -
دستور تهیه ۱۰ غذای خوشمزه و فوری مناسب ناهار و شام
تهیه ی غذای سریع برای ناهار که خوشمزه هم باشد خواسته ی هر خانم خانه داری است. مجله آرادل دستور تهیه ۱۰ غذای خوشمزه و فوری که مناسب ناهار و شام است…
بیشتر بخوانید » -
آشنایی با دستور تهیه چندین غذای مقوی با کینوا
روش پخت کینوا به چند روش مختلف را یادتان داده ایم تا به کمک آن غذاهای رژیمی و خوشمزه تهیه کنید. کینوا با خواص بی نظیری که دارد به لاغری و…
بیشتر بخوانید » -
پنیر واویج گیلانی : فوت و فن های خوشمزه شدن پنیر برشته
پنیر برشته که برخی آن را با نام پنیر سرخ شده تالش و پنیر بیج هم میشناسند، یکی از غذاهای خوشمزه گیلانی یا بهتر بگوییم شمالی است که نوعی املت پنیری به حساب میآید. این غذای…
بیشتر بخوانید »