آشپزی
-
آشپزی و معرفی غذا
آموزش درست کردن لواشک گوجه سبز به روشهای مختلف در خانه
طرز تهیه لواشک گوجه سبز یکی از پرطرفدارترین روشهای درست کردن لواشک میوهای تابستانی است. اگر از علاقهمندان به تنقلات ترش و انواع لواشک باشید، قطعاً میدانید که لواشک آلوچه خانگی طعم فوقالعاده لذیذ…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
ترفندهای کلیدی برای حذف روغن اضافی غذاهای سرخ کردنی
پختن غذاهای لذیذ یک هنر است، اما لازم نیست برای پختن غذای خوشمزه آن را در روغن غرق کنید. روغن اضافی نه تنها به کالری غذا اضافه میکند بلکه بر…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
فوت و فن های طرز تهیه املت ترکیه ای اصیل
طرز تهیه املت ترکیه ای یکی از خوشمزه ترین املت هاست را یادتان داده ایم. این املت معروف را سه سوته می توانید تهیه نمایید. فوت و فن های طرز…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
جذابیت میز پذیرایی مهمانی ها با دسر فرانسوی پرطرفدار موس
طرز تهیه دسر موس بسیار ساده است. این دسر جذاب می تونه میز پذیرایی شما را خیلی جذاب کنه. شما می تونید با هر طعمی که دوست دارید این دسر…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
دستور تهیه ۱۰ غذای خوشمزه و فوری مناسب ناهار و شام
تهیه ی غذای سریع برای ناهار که خوشمزه هم باشد خواسته ی هر خانم خانه داری است. مجله آرادل دستور تهیه ۱۰ غذای خوشمزه و فوری که مناسب ناهار و شام است…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
آشنایی با دستور تهیه چندین غذای مقوی با کینوا
روش پخت کینوا به چند روش مختلف را یادتان داده ایم تا به کمک آن غذاهای رژیمی و خوشمزه تهیه کنید. کینوا با خواص بی نظیری که دارد به لاغری و…
بیشتر بخوانید » -
خانه و زندگی
ترفندهای ساده و خانگی برای از بین بردن بوی غذا در خانه
برای از بین بردن بوی غذا در خانه روشهای سادهای وجود دارد. حقیقت این است که باقی ماندن بوی غذا در خانه برای خیلی از افراد بسیار آزاردهنده است و قطعا زمانی…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
فوت و فنهای خوشمزه شدن پاستا آرابیتا بدون گوشت
پاستا آرابیتا، پاستا آرابیاتا یا پاستا عربیتا، یکی از پاستاهای اصالتا ایتالیایی است که در دسته پاستاهای وگان یا بدون گوشت هم قرار میگیرد. ماده اصلی این پاستا در اصل سس گوجه، رب گوجه فرنگی،…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
موچی : انواع دستورهای طعمدار کردن کیک برنجی ژاپنی
موچی یک کیک برنجی شیرین است که در انواع مختلف شیرین یا شور در غذاهای ژاپنی یافت میشود. در طول سال نو ژاپنی، سنتی به نام موچیتسوکی در بین مردم…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
سوشی شاهکار هنر آشپزی ژاپنی + آموزش گام به گام
طرز تهیه سوشی: سوشی، این شاهکار هنر آشپزی ژاپنی، سالهاست که با زیبایی و طعم منحصربهفردش، دلهای بسیاری از علاقهمندان به غذاهای جهانی را تسخیر کرده است. این غذای رنگارنگ و…
بیشتر بخوانید »