تهیه
-
آموزش
چگونه انواع قهوههای دلخواه خود را با سادهترین روش ممکن تهیه کنیم؟
چه چیزی بهتر از یک فنجان قهوهی داغ و معطر برای آغاز یک روز پرانرژی؟ اگر شما هم جزو افراد هستید که روز خود را با نوشیدن یک فنجان قهوه…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
میانوعدههای سالم و خوشمزه برای دانش آموزان: از ساندویچ مرغ و پنیر تا حمص و سبزیجات!
تهیه میانوعدههای سالم و خوشمزه برای کودکان، بهویژه زمانی که به مدرسه میروند، چالشی برای بسیاری از والدین است. ساندویچهای سرد یکی از گزینههای محبوب و سریع برای این منظور…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
طرز تهیه نون خامهای حرفهای و خوشمزه در خانه و با استفاده از لیوان فرانسوی!
کوچیک اما پرقدرت! نون خامهای با لیوان فرانسوی که همه رو شیفته خودش میکنه نون خامهای، این شیرینی لطیف و دلچسب، از آن دست شیرینیهایی است که همه عاشقشیم. چه…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
آموزش بهترین روشهای طبخ دسر و رولت خرما
طرز تهیه رولت خرما: رولت خرما را میتوان یکی از خوشمزه ترین و دوست داشتنیترین شیرینیهایی شمرد که در عزاداری ها نیز مرسوم است. این شیرینی محبوب روشهای طبخ بسیاری دارد.…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
اگر به دنبال غذایی بدون برنج و سبک میگردید این مطلب را از دست ندهید!
غذا بدون برنج: شاید برای شما هم پیش آمده باشد که به دنبال غذایی بدون برنج برای نهار یا شامی سبک بگردید و یا به خاطر تنوع، رژیم غذایی یا هر…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
آموزش تهیه قهوه ترک با قهوه جوش دستی
طرز تهیه قهوه: برخی از افراد تصور می کنند؛ که انواع قهوه را می توان با قهوه جوش های دستی تهیه کرد؛ اما قهوه ترک تنها قهوه ای است؛…
بیشتر بخوانید » -
عمومی
آب مقطر چیست؟ : مهم ترین موارد استفاده و کاربرد آن
آب مقطر، آب خالص از هر نوع باکتری و مواد سرب است که این نوع آب مناسب برای نوشیدن است این آب بر اثر تقطیر ناخالصی های خودش را از…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
سالاد کینوا مدیترانهای راهی خوشمزه برای حفظ سلامتی و وزن ایدهآل
به دنبال راهی خوشمزه برای حفظ سلامتی و وزن ایدهآل خود هستید؟! پس دیگر دنبالش نگردید! سالاد کینوا مدیترانهای، را دستکم نگیرید! این سالاد خوشمزه، فراتر از یک همراه ساده برای…
بیشتر بخوانید » -
عمومی
چه وسایلی در تهیه آب اکسیژنه مورد استفاده قرار می گیرند؟!
تهیه آب اکسیژنه: آب اکسیژنه برای اولین بار توسط آقای تنارد شناسایی شد. او با اسیدی کردن پراکسید باریم و خارج نمودن آب اضافی آن، از طریق تبخیر در خلأ،…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
گوش فیل : یک شیرینی ماه رمضانی + دستور تهیه و پخت
طرز تهیه گوش فیل: نان سنگک کنجدی یا بربری داغ، سبزی تازه پاک شده معطر، چای لبسوزِ توی استکان کمرباریک، پنیر پوشیده با زیره یا سیاه دانه، خرما و گردوی شکسته،…
بیشتر بخوانید »