عدس
-
مهارت
آیا می دانید مدت زمان لازم برای خیساندن انواع حبوبات چقدر است؟
به عنوان نکات خیساندن حبوبات باید گفت به اقدامی گفته می شود که پیش از پخت غذا انجام می گیرد. بسیاری از افراد این کار را ناخودآگاه انجام می دهند…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
حلیم بادمجان : غذای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی
حلیم بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است شباهت هایی به حلیم گندم دارد. برای مشاهده آموزش کامل و…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
فوت و فنهای خوشمزه شدن آش ترخینه
آش ترخینه یا به اصطلاح محلی «آش دویینه» که به آش ترخینه دوغ هم مشهور است بیشتر در استانهای غربی ایران پخته میشود و به عنوان غذایی برای درمان سرماخوردگی…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
راز خوشمزگی عدس پلو و فوت و فن سفید ماندن برنج آن
چند نکته برای سفید ماندن برنج در عدس پلو عدس پلو خوش رنگ غذایی است که برنج و عدس آن به صورت یکدست و دانه دانه باشند و رنگ آن…
بیشتر بخوانید »