غذای سنتی
-
آشپزی و معرفی غذا
نکات پخت و خوشمزه شدن مشته بادمجان شیرازی
مشته بادمجان یکی از غذاهای اصیل و محبوب استان فارس است که درست کردن آن بسیار ساده است و میتوانید به عنوان یک غذای نونی یا برنجی برای لیست ناهار یا منوی شام آن…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش غوره مسما
خورش غوره مسما یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش غوره…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
۲ روش تهیه پخت لوبیا پلو با سویا بسیار خوشمزه و مجلسی
لوبیا پلو با سویا و هویج یا لوبیا پلو با سویا و مرغ طرز تهیه بسیار ساده دارد و شما در زمان کمی یک پلوی مجلسی و خوشمزه خواهید داشت.…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
واویشکا : غذای سنتی گیلانی خوشمزه با طعمی متنوع
طرز تهیه واویشکا مرغ بسیار ساده است و مناسب کسانی است که به علت منع مصرف گوشت دنبال غذای بدون گوشت هستند. با مجله آرادل همراه شوید تا راز خوشمزه…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
حلیم بادمجان : غذای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی
حلیم بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است شباهت هایی به حلیم گندم دارد. برای مشاهده آموزش کامل و…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
فوت و فنهای خوشمزه شدن آش ترخینه
آش ترخینه یا به اصطلاح محلی «آش دویینه» که به آش ترخینه دوغ هم مشهور است بیشتر در استانهای غربی ایران پخته میشود و به عنوان غذایی برای درمان سرماخوردگی…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
طرز تهیه کله جوش ساده : آموزش کامل و مرحله به مرحله
کله جوش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که امروزه با رسپی ها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
قورمه سبزی : غذای اصیل و سنتی ایران زمین
قورمه سبزی ایرانی: سفری به عمق طعمهای معتبر قورمه سبزی یکی از دستورهای اساسی و محبوب آشپزی ایرانی است که در سراسر کشور با تنوعهای مختلف تهیه میشود. برای همین…
بیشتر بخوانید »