پاستا
-
آشپزی و معرفی غذا
راههای اندازه گیری ماکارونی برای هر نفر به روشهای ساده خانگی
ماکارونی برای هر نفر چقدر درست کنیم؟ احتمالا برای شما هم این اتفاق افتاده که موقع ریختن ماکارونی خشک در آب جوش، حس کردهاید باید مقدار بیشتری ماکارونی بریزید و بعد…
بیشتر بخوانید » -
ورزش و سلامتی
اهمیت انتخاب درست و هوشمندانه غذا بعد از ورزش چیست؟
انتخاب غذا بعد از ورزش جهت سلامت بدن و تقویت ماهیچهها بسیار مهم است. در این مقاله بهترین غذاها برای بعد از ورزش را به شما معرفی میکنیم اگر میخواهید…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
فوت و فنهای خوشمزه شدن پاستا آرابیتا بدون گوشت
پاستا آرابیتا، پاستا آرابیاتا یا پاستا عربیتا، یکی از پاستاهای اصالتا ایتالیایی است که در دسته پاستاهای وگان یا بدون گوشت هم قرار میگیرد. ماده اصلی این پاستا در اصل سس گوجه، رب گوجه فرنگی،…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا
سفر به ایتالیا با پاستا فتوچینی آلفردو
در این مقاله آموزش آشپزی ، قصد داریم طرز تهیه پاستا فتوچینی آلفردو را با جزئیات کامل در اختیار شما قرار دهیم. پاستا فتوچینی آلفردو با قارچ و خامهای که…
بیشتر بخوانید »