گردو
-
آشپزی و معرفی غذا

طرز تهیه یک غذای معروف و سنتی آذری و خوشمزه : قیساوا
قیساوا یک کلمه ترکی آذری است که به معنای ترکیب خرما و کره و تخم مرغ است. در واقع همان املت خرماست که با دستور پخت ویژه مناطق آذری زبان…
بیشتر بخوانید » -
مهارت

آموزش خشک کردن گردو تازه به چند روش مختلف
چگونه گردو را خشک کنیم؟ پروسه خشک کردن گردو تازه در منزل برای خیلی افراد کار چالشبرانگیزی است. هر چند که نحوه خشک کردن گردو تازه بسیار ساده است، اما اگر با ترفندها و فوت…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا

فوت و فن های طرز تهیه کیک یخچالی با موز و گردو را یاد بگیرید!
طرز تهیه کیک یخچالی با موز و گردو که یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین کیک های یخچالی است را یادتان داده ایم. این کیک جذاب سه سوته تهیه می…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی و معرفی غذا

طرز تهیه کله جوش ساده : آموزش کامل و مرحله به مرحله
کله جوش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که امروزه با رسپی ها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله…
بیشتر بخوانید »



