آیا شما هم به درست کردن مربای خانگی علاقه دارید؟ آیا دوست دارید ترشی بیاندازید و لذت باز کردن در بانکه آن را پس از چندین روز حس کنید؟ آیا دوست دارید رب گوجه فرنگی خانگی درست کنید؟ آیا برای حبوبات، شکر، قند، نبات، لیمو عمانی، جو پرک و دیگر مایحتاج آشپزخانه که نیازی به نگهداری در یخچال ندارند، به دنبال ظرفی شکیل هستید؟ اگر جواب هریک از این سوالات بله است، میتوانید از انواع بانکه استفاده کنید.
ظروف دهانهگشاد دردار که به بانکه معروفاند، برای نگهداری موادی مانند ترشیها و حبوبات استفاده میشود. این مواد باید در ظرفی دربسته بمانند تا حشرات داخل آنها نشوند. البته در موادی مانند ترشیها علاوه بر محافظت در برابر حشرات، عدم نفوذ هوا هم مهم است. این مواد را نمیتوان در ظروفی مانند بطریها که دهانهای تنگ دارند نگهداری کرد، همچنین در ظروفی که درب محکم و بدون نشتی دارند هم قابل نگهداری نیستند. بنابراین به نظر میرسد بهتر است به جای استفاده از شیشههای دهانهگشاد و محکم کردن درشان با استفاده از کیسههای پلاستیکی از بانکه استفاده کنید تا ظاهر زیبای آشپزخانهتان حفظ شود!